• 10264
    PAYLAŞIM

Enerji Hayatın Her Alanında!

Projeler 5 OCAK 2016 SALI
Damla Arkan

Yazar

Enerji Hayatın Her Alanında!

Günlük hayatımızda akü nerelerde kullanılıyor?

Sanırız bu soruya verilebilecek en hızlı yanıt ‘Otomobil’ olacaktır. Bu soruyu bugün kaç kişiye sorarsak soralım benzer yanıtları duyabiliriz. Aslına bakıldığında bizim açımızdan çok da şaşırtıcı bir cevap değil. Otomobiller akünün en çok kullanıldığı alan olmakla birlikte, akü aslında oldukça geniş bir kullanım evrenine sahip. Endüstriyel alanlar, mobil dükkânlar, yenilenebilir enerji sistemleri, alarm ve güvenlik sistemleri, karavanlar, golf araçları, telekomünikasyon sistemleri, kesintisiz güç kaynakları, jeneratörler gibi örneklerini çoğaltabileceğimiz onlarca farklı alanda kullanılıyor.

Biz de bu gerçekten hareketle, günlük hayatta çok görünmemesine karşın birçok enerjinin kaynağı olan, hayatımızın merkezinde bulunan ve her an yanımızda olmasını istediğimiz aküyü, yeni yıl konsepti ile birleştirerek enerji dolu bir yeni yıl videosu hazırladık. Videomuzda akünün farklı kullanım alanlarını anlatarak hayatımızdaki enerjinin sağlanmasına nasıl katkıda bulunduğunu aktarmaya çalıştık.

Enerji; bazen tüten bir kestane dumanında, bazen bir teknenin sudaki yansımasında, bazen de bir çiçeğin kıvrımında..

İnci Akü olarak üstlendiğimiz misyonla ‘Enerji depolama alanında uzun ömürlü hızlı çözümler’ sunarak hayatın birçok alanını enerjimizle doldurmaya devam ediyoruz.

Sizlere her anı enerji ve neşe dolu, keyifli bir yıl diliyoruz :)

 

 

 

 

Yorumları Oku
Siz de fikrinizi paylaşın
Güvenlik kodunu giriniz