• 10180
    PAYLAŞIM

Dijital alanda uluslararası sekiz ödül!

Projeler 20 KASIM 2015 CUMA
Hüseyin Sayın

Marka ve Dijital Pazarlama Uzmanı

Dijital alanda uluslararası sekiz ödül!

İnci GS Yuasa A.Ş. olarak çevrimiçi işbirliği olanağı sağlayan ve giderek yaygınlaşan platformlarda; müşterilerimizle, iş arkadaşlarımızla, sosyal paydaşlarımız ile onların deneyimlerini öğrenmek, onları dinlemek, paylaşabilmenin özgürlüğü içerisinde yerimizi almak ve katkıda bulunmak amacıyla dijital pazarlama çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Dijital dünyanın beraberinde getirdiği avantajlardan yararlanarak tüm paydaşlarımız ile daha güçlü ve daha verimli bir iletişim kuruyoruz.

Kurum olarak web teknolojilerine yaptığımız yatırımları da her geçen gün arttırmakla birlikte tüm paydaşlarımıza çift yönlü iletişim kurabilme yaklaşımı ile çalışmalarımızı bu yönde geliştirmeye özen gösteriyoruz. Son zamanlarda hizmete aldığımız ve sektörümüzde ilk ve tek olan “Canlı Destek” hizmetimiz bu yaklaşımımızın en güncel örneklerinden bir tanesi. Artık Web sitemize giren herhangi bir kullanıcı, müşteri destek birimlerimizle istediği her konu hakkında iletişime geçebiliyor. Web sitemizin sahip olduğu zengin içerik yapısı bugün online kaynak alanında çok fazla bilgi üretemeyen sektörümüze de oldukça ciddi katkı sağlıyor.

Web sitemizdeki trafik sayısını son dört yıldır her sene bir önceki yıla göre %40’in üzerinde arttırmaktayız. Bugün web sitemize gelen trafiğin %80’inden fazlasını ise yeni ziyaretçiler oluşturmakta. Özellikle akü gibi zor bir alanda ziyaretçi sayılarımızı her sene bu denli sürdürülebilir düzeyde arttırmak için kendimizi ve teknolojimizi her an yeniliyoruz. Web sitemizde mevcut olan altı dil seçeneği, Türkiye’de akü sektöründe sunulan en geniş dil yelpazesine sahip. Dünya nüfusunun yaklaşık olarak %40’ı web sitemizdeki içeriklere kendi dilleri ile erişebilmekteler.

Bahsettiğimiz bu temel prensiplerden hareketle dijital çalışmalarımızın temelini oluşturan web sitemiz ile uluslararası alandaki altıncı ödülümüzü kazanmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz.

Web Marketing Association tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenen WebAward Yarışması’nın kazananları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Web sitesi tasarımı konusunda uluslararası alandaki en önemli ödüllerden biri olan WebAward’da İnci GS Yuasa A.Ş.’nin güçlü markalarından İnci Akü web sitesi www.inciaku.com ‘Mükemmellik Standardı’ ödülüne layık görüldü.

40 ülkeden, 96 farklı kategoride bin 500’ün üzerinde başvurunun gerçekleştiği yarışmaya katılan siteler dizayn, yenilik, içerik, teknoloji, etkileşim, metin yazarlığı ve kullanım kolaylığı gibi birbirinden farklı kriterler ile jüri üyeleri tarafından değerlendirmeye tabi tutuldu. www.inciaku.com webAward yarışmasında hem sektörün hem de yarışmaya katılan tüm web sitelerinin genel ortalamasının üzerinde puan almayı başardı.

İnci GS Yuasa A.Ş. olarak dijital dünyanın gelişmesine parelel olarak biz de kendimizi her geçen gün yenilemeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. İlerleyen dönemde birçok yeniliği ve ilkleri dijital çalışmalarımız ile sektörümüzde uygulamaya devam edeceğimizin mesajını ise şimdiden vermek isteriz.

Dijital alanda kazanılan uluslararası başarılar:

  • 2015 – Web Awards  Mükemmellik Standartı Ödülü
  • 2014 – Horizon Interactive Awards En İyi Web Sitesi Bronz Ödülü
  • 2014 – Horizon Interactive Awards En İyi Kurumsal Blog Sitesi Bronz Ödülü
  • 2013 – W3 Awards Üretim Kategorisi En İyi Web Sitesi Gümüş Ödülü
  • 2013 – W3 Awards En İyi Ana Sayfa Gümüş Ödülü
  • 2013 – Mobile Web Awards Seçkin Mobil Uygulama Ödülü
  • 2013 – Davey Awards Üretim Kategorisi En İyi Web Sitesi Gümüş Ödülü
  • 2013 – IMA - Interactive Media Awards - "Sınıfının En İyisi" Ödülü
Yorumları Oku
Siz de fikrinizi paylaşın
Güvenlik kodunu giriniz