• 11208
    PAYLAŞIM

Bir 444 5 AKÜ öyküsü…

Projeler 21 MAYIS 2015 PERŞEMBE
Nüket Doruk

Yazar

Bir 444 5 AKÜ öyküsü…

Aracı yolda kalan ve Temmuz ayında satın aldığı İnci Akü’nün Yol Yardım desteği sayesinde zor duruma düşmekten kurtulan Ali Bey ve Ali Bey'e hizmeti sunan bayimiz Nazif Bey, bu süreçte yaşamış oldukları tecrübeyi İnci Akü Blog'a anlattı.

Ali Berke

Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? Kaç yaşındasınız, nerelisiniz, hangi işle uğraşıyorsunuz? Kendinizi tanıtabilir misiniz?

İsmim ALİ BERKE, 48 yaşındayım. Yozgat doğumluyum ve Yozgat’ta ikamet etmekteyim. Özel bir bankada yetkili pozisyonunda çalışıyorum.

Aracınız yolda kalmış ve Temmuz ayında satın aldığınız İnci Akü’nün Yol Yardım desteği sayesinde zor duruma düşmekten kurtulmuşsunuz. Olayı ayrıntısıyla anlatabilir misiniz?

Bundan 2 ay önce ailemle hafta sonu gezi amaçlı aracımla yola çıktım. Yozgat Merkez’e    35-40 km mesafede aracımla seyir halinde iken birden aracım vitesten çıktı ve hareket etmez hale geldi. Çaresiz bir durumda çekici araç aramaya başladım; o esnada arabamın torpido gözünde İnci Akü garanti belgesini gördüm, yol yardım kampanyası olduğu aklıma geldi ve hemen aküyü aldığım bayi olan Görpeli Ticaret’in sahibi Mehmet Nazif Görpeli Beyi aradım. Şehir dışında olmasına rağmen çok ilgili davrandı ve bana daha çabuk ve daha iyi yardımcı olmaları için işyerinin telefon numarasını verdi. İşyerini aradım Burak ve Atalay Beyler (kendilerine yine teşekkür ediyorum) çok ilgili davrandılar ve hemen İnci Akü çağrı merkezinin telefon numarasını verdiler. Aradım ve öyle güzel bir ilgiyle karşılandım ki o anda akü alırken ne kadar doğru bir tercih yaptığımı bir kez daha anladım. O kadar hızlı yardımcı oldular ki telefon görüşmemiz bitmeden beni hemen çekici hizmetini veren firma yetkilisi ile görüştürdüler, bulunduğum yeri kendilerine tarif ettim. 35-40 km’lik mesafeye yaklaşık yarım saat içerisinde geldiler ve aracımı hemen benim belirlediğim servise çektiler.

Marka değerinin tesadüfen elde edilmediğini, satış sonrası böyle kaliteli ve hızlı bir hizmetin ülkemizde de verildiğini bizzat gördüğüm için o kadar mutlu oldum ki inanın bunu kelimelerle anlatmak mümkün değil. Bu söylediklerim çok sıradan gibi gelebilir ama düşünün bir köy yolunda kalmışsınız ve aldığınız bir akünün yol yardımı size yarım saat içinde gelip yardımcı oluyor ve sizi o zor durumdan kurtarıyor, bunun bence maddi değil de manevi değeri asla ölçülemez.

Bu vesile ile İnci Akü Ailesi’ne, bayisine, çalışanlarına, çağrı merkezi görevlilerine, çekici hizmeti veren Darılar Oto Kurtarma’ya kendim ve ailem adına çok teşekkür ediyorum.

Nazif Görpeli – Görpeli Ticaret

Nazif Bey, sizi tanıyabilir miyiz?

1966 yılında Yozgat’ta dünyaya geldim. İlk, orta öğrenim ve liseyi Yozgat’ta okudum. İşletme fakültesini kazandım fakat askerlik görevim nedeni ile gidemedim. Askerden sonra baba mesleği olan nakliyeciliğe devam ederken, Brisa’dan bayilik alarak Yozgat Merkez’de Lassa Bridgestone lastiklerinin bayiliğine başladım. Yaklaşık 11 yıldır da otomotiv sektöründe iki şube ile hizmet vermekteyim. Bir yılı aşkın bir süreden beri de İnci Akü’yü ürün gamımıza katarak satışını gerçekleştirmekteyiz.

Ne kadar süredir İnci Akü bayiisiniz?

Bir yıldan fazla süredir İnci Akü Bayiliği yapmaktayız.

Geçtiğimiz günlerde yolda kalan Ali Berke, size nasıl ulaştı? Aranızda geçen konuşmayı aktarabilir misiz?

Kızımı üniversiteye kayıt yaptırmak için Kayseri’ye gitmiştim. Ali Bey beni aradı, Yozgat’a 40km uzaklıkta arabasının arıza yaptığını söyledi. Ben de kendisine iki ay önce 75 Ah İnci Akü satmıştım. Hemen kendisine İnci Akü’nün Yol Yardım kampanyası olduğunu ilettim ve oğlum Burak’la irtibata geçmesini söyledim. Oğlumla iletişime geçtikten sonra, Ali Bey’in arabasını en yakın servise çektirerek İnci Akü Yol Yardım kampanyasından faydalanmasını sağladık.

Sonrasında neler yaşandı? Ali Bey’e sağladığınız İnci Akü Yol Yardım desteğini ayrıntılarıyla anlatabilir misiniz?

Firmamızın öncelikli hedefi müşterilerimizin memnuniyetidir. Ali Bey bizim lastik müşterimizdir. Akü ihtiyacı olduğunu söylediğinde kendisine İnci Akü’nün Yol Yardım kampanyası yaptığını iletmiştim. Sağ olsun o da tereddütsüz akümüzü aldı. Gereken işlemleri yerine getirdik ve yol yardım kartlarını ve nasıl kullanabileceğini kendisine anlatarak yolcu ettik. Daha sonra da Ali Bey’in aracının arıza yapması sonucu beni araması ve yolda kaldığını bildirmesi üzerine, yol yardımı hizmetimizin olduğunu hatırlatarak faydalanmasını sağlamış olduk.

İnci Akü ve markası hakkında düşünceleriniz nedir?

İnci Akü bayisi olarak şu ana kadar sattığımız akülerimizden herhangi bir şikayet almadık. Bu da markamıza güven duymamızı sağlıyor. Müşterilerimiz İnci Akü’den memnun. Bizler de satışlarımızı artırmak ve markamızı daha fazla kişiye ulaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ayrıca akülerimizin yol yardım kampanyalı olmasının bizler için büyük avantaj sağladığını ve bir ayrıcalık olduğunu düşünüyoruz.

Ali Berke Bey, İnci Akü’den ve sizden aldığı hizmetten dolayı çok memnun olduğunu aktardı. Siz bir İnci Akü bayisi olarak neler söylemek istersiniz?

Bizim ilk önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyetidir. Ali Bey’in hizmetimizden ve markamızdan memnun olması bizi çok mutlu etti. Bizlere bu fırsatı sunan ve bizden teşekkürlerini esirgemeyen İnci Akü Ailesi’ne de saygılarımızı iletiyoruz, bu ailenin bir parçası olmaktan ekip olarak çok memnunuz.

Yorumları Oku
Siz de fikrinizi paylaşın
Güvenlik kodunu giriniz