• 4630
    PAYLAŞIM

4. nesil Üniversitelerin İncileri’ne enerji dolu “Hoş Geldiniz” buluşması!

Projeler 30 EKİM 2014 PERŞEMBE
Ezgi Moralıoğlu

Yazar

4. nesil Üniversitelerin İncileri’ne enerji dolu “Hoş Geldiniz” buluşması!

İnci Akü ve gençler denildiğinde akla gelen ilk proje olan “Üniversitelerin İncileri”, bu yıl 4. yaşını doldurdu. Geçtiğimiz yıllardan proje kapsamında bizlerle devam eden arkadaşlarımız ve bu yıl aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla yeni şeyler öğrenerek ve deneyimleyerek bir yaş daha büyüdük !Üniversitelerinde marka bilinirliğinin artırılması için etkinlikler düzenleyen ve faaliyetlerde bulunan İnci’ler, yeni kamp dönemine “geri bildirim” toplantısıyla başladılar. İnsan Kaynakları ekibi ile geçmiş yılın değerlendirmesi ve gelecek yılın planları üzerine görüşerek hedefler ve aktiviteler konusunda bilgi alışverişinde bulundular. 

Celal Bayar Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi olmak üzere 8 farklı üniversiteden aramıza katılan ve görevlerine devam eden İnci’ler, yeni döneme enerji dolu bir başlangıç yaptı. İlki 17-18-19 Eylül 2014 tarihinde Manisa’da gerçekleşen kamp döneminde birbirlerini yakından tanıma fırsatı bulan İnci’ler, İnci Akü başta olmak üzere İnci Holding grup şirketlerindeki oryantasyonlarını tamamladılar. İnci Akü’deki oryantasyonları kapsamında farklı departmanlardan uzmanlar ile bir araya gelerek üretim ve yönetime dönük fonksiyonlar konusunda bilgi edindiler. Ayrıca bölüm müdürleri ile bir araya gelerek, kendilerinden profesyonel hayata yönelik tavsiyeler aldılar.

İş hayatına hazırlık kapsamında İnsan Kaynakları ekibinden CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi alan İnci’ler; doğru ve yanlış CV örnekleri, iş görüşmesine hazırlık, iş görüşmesi süreci ve iş görüşmesi sonrasında izlenmesi gereken yol haritası hakkında bilgi edinirken, başlarından geçen mülakat deneyimlerini paylaştılar ve konu ile ilgili tüm sorularına yanıt buldular. CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi’nin ardından iş hayatında ilk izlenim, giyim-kuşam, iletişim ve yazışma konularını içeren İş Hayatında Etkinlik Eğitimi, EDM Danışmanlık firmasından Mine Görgün tarafından gerçekleştirildi. Gün boyunca profesyonel hayatta imaj yönetimi konusunda bilgi edinerek eğitim sonunda sertifikalarını aldılar. 

Yeni dönemde sürekli gelişim yaklaşımıyla performans kriterleri, rol ağırlıkları, görev tanımları ve raporlama sisteminde de değişiklikler olan İnciler’in görevlerine sosyal medya etkinlikleri de eklendi. Bu kapsamda Üniversitelerin İncileri, yeni dönemde kampüslerinde gerçekleştirdikleri etkinliklerin iletişiminin sağlanmasında sosyal medyayı da aktif biçimde kullanıyor olacaklar. İkincisi Şubat ayında gerçekleşecek olan kamp dönemine kadar üniversitelerine uğurladığımız İnci’lerle tekrar bir araya gelmek için sabırsızlanıyor ve kendilerine kampüslerinde gerçekleştirecekleri enerji dolu faaliyetlerinde sonsuz başarılar diliyoruz!

Yorumları Oku
Siz de fikrinizi paylaşın
Güvenlik kodunu giriniz